Overslaan en naar de inhoud gaan

Alle bee(s)tjes helpen!

Om onze kinderboerderij te kunnen blijven draaien hebben we ieder jaar ongeveer €12.000,- nodig. Alle inkomsten zijn daarom meer dan welkom. Wil jij ook een steentje bijdragen aan onze kinderboerderij? We kunnen jouw steun goed gebruiken. Alle bee(s)tjes helpen!
Bij een sponsorbedrag vanaf €15,- ontvang je een gratis kopje koffie/thee bij de naastgelegen brasserie Dok16. 

Klik hieronder op de doneer knop om geld te doneren. Namens de leden van de stichting, alle vrijwilligers en alle dieren alvast heel erg bedankt.
 

 

Op een andere manier een steentje bijdragen?
Wil je ons op een andere manier een steentje bijdragen, bijvoorbeeld door een product of dienst te sponsoren? Daar zijn we ook heel blij mee. Twijfel dan ook niet om contact met ons op te nemen als je denkt dat jouw product of dienst van waarde kan zijn voor de Blije wei. Stuur een mail naar info@blijewei.nl.

Blije wei is onderdeel van stichting Kinderboerderij Hernesseroord en aangemerkt als 'algemeen nut beogende instelling' (ANBI). Dankzij deze ANBI-status zijn je donaties fiscaal aftrekbaar.

Sponsoren

Onderstaande sponsoren steunen Blije wei.

Ben je sponsor van de Blije wei en zijn we je vergeten te melden of kloppen bovenstaande gegevens niet? Mail ons dan via info@blijewei.nl en wij zorgen dat je juist vermeld wordt.