Overslaan en naar de inhoud gaan

Op 19 april nam Christina Karels, werkzaam bij Zuidwester op kinderboerderij de Blije wei in Middelharnis, een nieuwe Paddock Cleaner met zitgrasmaaier in ontvangst. Deze is geschonken door Groenbeheer Reinier Looij en twee anonieme sponsoren uit Dirksland.

 

“Ik ben de sponsoren enorm dankbaar. Dankzij dit soort giften kan onze kinderboerderij blijven bestaan en kunnen we onze boerderij onderhouden en nog mooier maken”, vertelt Christina. “Met deze Paddock Cleaner en zitgrasmaaier kunnen we nu veel gemakkelijker en sneller de weiden schoonmaken. Het is echt een aanwinst!”

De Blije wei is een kinderboerderij en natuurspeeltuin op het terrein Hernesseroord in Middelharnis. Daarnaast is het een dagbestedingslocatie voor cliënten van Zuidwester. De Blije Wei in Middelharnis kan altijd wel een steuntje in de rug gebruiken. Om alleen al de kinderboerderij te kunnen blijven draaien heeft de Blije Wei ieder jaar €12.000,- aan sponsorgeld nodig. Een flink bedrag, daarom zijn alle inkomsten en schenkingen meer dan welkom. De Blije wei gebruikt de donaties voor onder andere het opknappen van het terrein, renovatie en natuurlijk de gezondheid en verzorging van de dieren.

Ook een steentje bijdragen?
Wilt u ook steentje bijdragen? Doneren kan via de website van de Blije wei www.blijewei.nl/steun-ons. Alle bee(s)tjes helpen!

 

Schenking Blije Wei